3D szempillaA Nouveau Lashes egy korszerű tartós szempilla meghosszabbítás, mely eredménye hosszabb, sűrűbb és teljesen természetes hatású szempillák


Lágy, ívelt, polírozott végű szempillák - csakúgy, mint a természetes pillák

Izgalmas, újszerű, csábító - hírességek által imádott, és tökéletesen alkalmas arra, hogy tekintetének megadja a WOW hatást.


A Nouveau Lashes nem hasonlít a hagyományos műszempillához

A hagyományos műszempillák sorban vagy tincsekben helyezhetők fel közvetlenül a szemhéjra, olyan ragasztóval, mely száradáskor megkeményedik. Nem pusztán látványosan mű hatásúak, de nehezek, kényelmetlenek, károsíthatják a természetes szempillákat, és rövid ideig tartanak. Ezzel szemben a Nouveau Lashes gyönyörű, hosszantartó és rendkívül kényelmes.


Láthatóan súlytalanok és egyesével applikáljuk a saját szempillákhoz

A Nouveau Lashes pillák teljes mértékben illeszkednek a saját szempillákhoz. Az eredmény hosszabb, vastagabb természetes pillák, melyek viselete abszolút kényelmes és akár 2 hónapig is tarthatnak, szemben a néhány nappal.


A szempilla spirál elhagyható

A Nouveau Lashes pillák sötétebbek a természetes pilláknál, így nincs szükség a szempilla spirálra, de ez nem azt jelenti, hogy használatuk tilos. Természetesen a Nouveau Lashes viselete során nyugodtan zuhanyozhat, úszhat, sminkelhet, alhat anélkül, hogy félnie kéne a leesésüktől.Az előnyökÉrzéki hosszan tartó pillák


A Nouveau Lashes egy korszerű tartós szempilla meghosszabbítás, mely eredménye hosszabb, sűrűbb és teljesen természetes hatású szempillák. A sima tövű, polírozott végű szintetikus műszempillákat egyesével applikáljuk a természetes pillákhoz. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a csodálatos és vonzó tekintetet hosszú időre, minden kényelmetlenség nélkül. A Nouveau Lashes pillák garantáltan érzéki és csábos tekintet kölcsönöznek viselőik számára.


Hosszabb, sűrűbb, sötétebb pillák.

Nincs szükség szempilla spirálra, de nem vízálló spirál használható a még nagyobb hangsúly elérése érdekében.


Láthatóan könnyű

A Nouveau Lashes pillák viselete hihetetlenül kényelmes és nem okoz idő előtti szempillahullást.


Gyors és fájdalommentes applikáció

A körülbelül másfél órás applikáció semmilyen kellemetlenséggel nem jár.


Méretek és színes széles választéka

6-15 mm hosszúságú pillák több mint 10 féle színárnyalatban, hogy minden szemszínhez, és szemformához tökéletesen idomuljon.
 


Hogyan applikáljuk a szempillákat?
 Tekintse meg, hogyan dolgozik egy professzionális Nouveau Lashes szempilla dizájner

A Nouveau Lashes szempilla szettet kizárólag okleveles Nouveau Lashes szempilla dizájnerek applikálhatják. Munkájuk sikerét és az Ön kényelmét biztosítják a termékek és eszközök kiváló minősége. Megmutatjuk, hogy mi is történik az applikáció során abban a másfél órában.


1. lépésZsírtalanítás, 3d szempilla


A sminktől megtisztított szempillákat protein koronggal zsírtalanítjuk, hogy a ragasztó 100%-os tapadását biztosítsuk.2. lépés

 szempillák átfésülése 3d szempilla

Átfésüljük a szempillákat, hogy azok rendezetten és természetesen álljanak
 


3. lépés

 


gélpárnák felhelyezése 3d szempilla

 

Felhelyezzük a q10 koenzim hatóanyagot tartalmazó gélpárnákat, melyek amellett, hogy megakadályozzák az alsó pillák összeragadását a felsőkkel, táplálják a szemkörnyék érzékeny bőrét
 


4. lépés
 

 

szempilla ragasztó előkészítése 3d szempilaElőkészítjük a munkához szükséges ragasztót, és a választott méretű szempillákat
 


5. lépésszempilla szál izolálása 3d szempilla

A csipeszek segítségével kiválasztunk és izolálunk egy megfelelő szempilla szálat

 


6. lépés


Nouveau Lashes szál felhelyezése 3d szempilla


Felhelyezzük a Nouveau Lashes szálat a kiválasztott pillára, megfelelő mennyiségű ragasztó segítségével
7. lépésNouveau Lashes Fedő Réteg felvitele után 3d szempilla

Az összes (kb 60-80 szál/szem) Nouveau Lashes műszempilla applikálása után felvisszük a Nouveau Lashes Fedő Réteget, mely még inkább biztosítja a szempillák hosszú élettartamát.
És íme a végeredmény, csodaszép, természetes hatású szempillák...

 Miért szükséges a töltésTermészetes szempillák életciklusai

A szempillák, ahogyan minden haj és szőr véges élettartammal rendelkezik, és mikor ennek a végére ért természetes módon kihullik.
A pillák 3 életcikulsa: növekedés (anagén), nyugalmi (katagén), távozó (telogén). Ezen szakaszok közül a nyugalmi időszak a leghosszabb (kb 60 nap), ilyenkor a szempilla elérte a végleges méretét, de még nem hullik ki. Az ebben a szakaszban lévő szempillákat hosszabbítjuk meg a Nouveau Lashes szálakkal.

A Nouveau Lashes szett viselete nem fog idő előtti hulláshoz vezetni.


Miért van szükség töltésre

Szabad szemmel nehezen állapítható meg egy szempilla várható hátralévő élettartama. Előfordulhat tehát, hogy a felhelyezés után 60 napnál hamarabb is kihullik bizonyos mennyiségű szempilla. Hogy a Nouveau Lashes szempilla szett szépsége, sűrűsége mindig egyformán megőrizhető legyen, körülbelül 3 hetente javasolunk egy töltést.


Mi történik a töltések alkalmával

A töltés pusztán fél órát vesz igénybe, ilyenkor a kihullott szálak mellett már növekvő új szálakra újabb Nouveau Lashes szálakat helyezünk fel. Így garantált, hogy a szempilla szett nem lesz hiányos.


 

 

UtókezelésMi tudjuk, hogy a szempillák mennyire értékesek...


 

 • Felragasztás után 24 órán át nem érheti víz a pillákat.
 • Felragasztás után 2 napig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt és a meleg vizes arcmosást kérjük mellőzni szíveskedjen.
 • Ne dauerolja szempilláit sem felragasztás előtt, viselés közben.
 • Ne használjon szempilla göndörítőt, hiszen ez megtöri a Nouveau Lashes szempillák tökéletes ívét
 • Tartós szempilla-festést a felragasztást megelőzően kell elvégezni.
 • Ne használjon vízálló szempilla spirált. A Nouveau Lashes speciális szempilla spirálja és ápoló szerei (fedőréteg, vitaminos tápláló) javasoltak  a  hosszabb élettartam elérése érdekében.
 • Sminklemosáshoz kizárólag olajmentes lemosót használjon.
 • Ne dörzsölje szemét.
 • Mindig finoman törölje szárazra szemét a tisztítás után.
 • Ne szaunázzon, és ne járjon gőzzel kombinált kozmetikai kezelésekre minden nap.

 

 

 

Kezelési idő:típustól függöen 90-120-150 perc, töltés 60-90 perc  

Kezelés ára: 1 szálas 10.000-, 2 szálas 14.000-, 3 szállas 16.000 Ft

Töltés ára: 1 szálas 6.000-, 2 szálas 6.000-, 3 szálas 8.000 Ft-tól

időpont egyeztetés

 

 

 


 Azonnali üzenetküldő

 
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe
Az Ön telefonszáma:
Az Ön üzenete:
 
GoldenLotus Körömszalon és Kozmetika | Minden jog fenntartva © | Cím: 1033 Budapest Búza u. 18. | Tel.: 06 1 630 60 58 ::Keresőoptimalizálás Weboldal készítés :: Adatvédelmi nyilatkozat