Masszázs

 

Hippokratész, ókori görög orvos szerint: "A tökéletes egészség titka: napi egy szauna és egy kiadós masszázs..." Ha nem is napi, hanem heti-kétheti szinten követnénk e jól bevált receptet, máris sokat tennénk önmagunkért.

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átdolgozására irányul. Fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. Lehet frissítő, revitalizáló, izomlazító hatású.

 

  • megnyugtatja és ellazítja a testet-lelket egyaránt
  • csökkenti a stresszt
  • oldja a görcsöket és a feszültséget

 

 

Speciális hátmasszázs

 

A hátmasszázs kiválóan alkalmas a stresszes életet élő vagy túl sok ülő munkát végző emberek számára, akik gyakran szenvednek hátfájdalmakban. Ez egy komplex program, mely hatékonyan kezeli a hát fájdalmait. A kezelés első részében a hátizmok átmozgatása történik, majd a svédmasszázs fogásaival masszírozzuk át a fájdalmas területekre fókuszálva.

A hátmasszázs serkenti a vérkeringést, frissíti a testet és a lelket, tökéletes lehetőség stressz oldásra és fájdalomcsillapításra.

 

 

Nyak és váll masszázs

 

A nyak és válltájéki masszázs javítja a szervezet általános állapotát, megszakítja a fájdalom körfolyamatát, fokozza a szövetek oxigén ellátását, anyagcseréjét, normalizálja az izomtónust.

A kezelés során oldjuk a nyak és vállöv feszességét, csillapítjuk a fájdalmat a problémára fókuszáló masszázzsal.

 GoldenLotus Körömszalon és Kozmetika | Minden jog fenntartva © | Cím: 1033 Budapest Búza u. 18. | Tel.: 06 1 630 60 58 ::HW Online Copyright Webdesign, online marketing :: Adatvédelmi nyilatkozat