Főoldal :: Munkatársaink ::

Munkatársaink

Bradák Krisztina

Műköröm, Pedikűr, Manikűr, Gél-lakk

Telefonszám: +36 70 432 8446

Bradák Krisztina vagyok, kéz- és lábápoló, műkörömépítő. 2012-ben vizsgáztam kitűnő eredménnyel,majd elhelyezkedtem a Golden Lotus Szalonban,ahol egy szuper csapat tagjaként végezhetem a munkám. Emellett különböző tanfolyamokon fejlesztem tudásomat. Lelkesedésem nem apad, hiszen végre a munkám a szenvedélyem!

 

Kékesi Viktória

Műköröm, Pedikűr, Manikűr, Gél-lakk

Telefonszám: +36 20 938 4961

A kéz- és lábápoló képesítésemet 2004-ben szereztem meg. A szakma alapjait a legjobb mestertől, Molnár Erzsóktól sajátítottam el. Munkámat hivatásnak tekintem és törekszem a legmagasabb színvonalra. Folyamatosan képzem magam, hogy a vendégeim számára gyönyörű és különleges körmöket készíthessek.
A Golden Lotus Szalont 2008-ben álmodtam meg, hogy a vendégeimnek olyan szolgáltatást tudjak nyújtani, olyan környezetben, melyet vendégként magam is elvárok.
 

Fekete Réka

Kozmetikus, Szépségterapeuta

Telefonszám: +36 20 447 9559

„A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.”

Fekete Réka vagyok. 2004-ben a szakma kiváló tanulójaként szereztem meg képesítésem. Azóta kozmetikus – szépségterapeutaként, műszempillaépítőként dolgozom. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert ma kevés az olyan ember, akinek a hobbija és szenvedélye a szakmája.

Képzéseken veszek részt, hogy vendégeim testi-lelki egészségéhez, szépségéhez egy pici jóval járuljak hozzá.

Várom sok szeretettel a szépüli és pihenni vágyó vendégeket.
 
Szakterületek:
 
- Arckezelések
- Testkezelések
- Mikrodermabrátió
- Dermaroller
- Tü nélküli mezoterápia
- 3 d szempilla
- Sminkek
 
GoldenLotus Körömszalon és Kozmetika | Minden jog fenntartva © | Cím: 1033 Budapest Búza u. 18. | Tel.: 06 1 630 60 58 ::HW Online Copyright Webdesign, online marketing :: Adatvédelmi nyilatkozat